Speilskap i nydelig design og høyeste kvalitet

Et speilskap fra Dansani er noe helt spesielt. Vi har sørget for et gjennomtenkt design som er både funksjonelt og skaper en hyggelig stemning med forskjellige former for baderomsbelysning. Samtidig skal du med speilskapene våre kunne sette et personlig preg på baderommet ditt på en skandinavisk og minimalistisk måte. Du kan nemlig velge speilskap med sider i samme farge som resten av de nye baderomsmøblene dine. Samtidig er det mange forskjellige design, størrelser og muligheter for belysning, så speilskapet kommer til å passe perfekt inn i din stil og baderomsinnredning.

Se alle speilskap »

Den største fordelen med et speilskap er ekstra oppbevaring og enkel tilgang til de tingene du bruker daglig. På grunn av den grunne dybden kan du plassere kremer, deodoranter, parfymer, hårlakk og makeup på rekker, så du raskt får overblikk over innholdet i speilskapet ditt. Det er ikke noe som blir skjult bak noe annet, og du finner alltid akkurat den kremen du skal bruke.

Innebygde speilskap

Hvis du ikke vil gå på kompromiss med oppbevaringsplassen, men samtidig ønsker en mindre synlig løsning, er et In-built speilskap ideelt. Det bygges nemlig inn i veggen, så selve skapet er skjult og kun speilflaten er synlig på veggen – akkurat som et speil.

Se In-built »

Smart baderomskap med speil

Speilskapene til baderommet er både flotte og funksjonelle. Men det kan være vanskelig å finne frem i et omfattende sortiment for å velge det rette speilskapet til badet. Vi gir deg trygghet, uansett valget ditt, fordi alle speilskapene våre har fokus på:

 • Høy kvalitet
 • Gode råmaterialer
 • Gjennomtenkt design
 • Godt håndverk

Et skap med et praktisk og funksjonelt speil er en svært god speilløsning til de fleste baderom – spesielt hvis det trengs ekstra plass til oppbevaring. Alle speilskapene våre har soft close, som gir deg en dempet og lydløs lukking av dørene. De fleste av speilskapene har dobbeltsidige speildører, så du kan bruke tingene dine samtidig som du ser deg selv i speilet.

Vi har utelukkende brukt kvalitetsmaterialer i alle deler i speilskapene våre. Derfor er de blant annet utstyrt med solide metallhengsler som enkelt kan justeres for å få dørene til å sitte perfekt på skapet. Mange speilskap inneholder også smarte funksjoner, som for eksempel:

 • Vi har utstyrt alle speilskap med stikkontakt og USB-stikk til praktisk opplading.
 • Glasshyller som du kan plassere etter dine oppbevaringsbehov, så du får plass til både den høye hårlakken og den lave krukken med krem
 • Forstørrelsesspeil med 5x-forstørrelse som hjelper deg med å se alle detaljene
 • Magnetlist til oppbevaring og enkelt tilgang til de små metallgjenstandene dine
 • Flyttbar hylle i metall som du kan plassere så den passer perfekt til din oppbevaring

Stemningsfylt speilskap med lys

Med den riktige speilskapløsningen til badet ditt kan du skape nøyaktig den stemningen du drømmer om. Kraftig eller mild baderomsbelysning, integrert lys eller eksterne lamper – valget er ditt. Du skal bare velge det speilskapet og den belysningen som matcher ønskene dine.

I utviklingen av speilløsningene våre har vi stort fokus på miljøvennlig belysning og bærekraftige løsninger. I sortimentet vårt finner du derfor speilskap med energisparende LED-pærer som kan utgjøre en forskjell i hverdagen. Sammen med vårt fokus på kvalitet og materialer, betyr det at du får med deg en løsning hjem som kan vare i mange år.

Les mer om lys »

Mange av speilskapene våre har lysstyring, der du selv styrer lysets farge og styrke via et lite, integrert touchpanel på innsiden av speilskapet. På den måten blir ikke den naturlige døgnrytmen din forstyrret av et unødvendig skarpt og kaldt lys når du gjør deg klar til natten. Du demper bare lyset og stiller det inn på en varm tone. Når du skal våkne om morgenen kan du derimot tilpasse lyset i en kjøligere tone og øke lysstyrken.

Se mer om lysstyring »

Du kan samtidig leke med belysningen og det samlede uttrykket på badet ditt ved å legge til forskjellige former for lys:

 • Eksterne lamper – hvis du foretrekker et speilskap med eksterne lamper, kan du velge mellom flere forskjellige lampedesign og farger
 • Underlight – utvalgte speilskap kan leveres med en integrert LED-lysskinne på undersiden som gir et stemningsfullt lys ned over veggen og servanten.
 • Innvendig lys – utvalgte speilskap leveres også med integrert LED-lys inne i speilskapet. Det gir en svært god effekt som du kan glede deg over hver eneste dag.

Speilskapet som del av baderomsinnredningen din

Speilskapsortimentet vårt er bredt og inneholder mange forskjellige størrelser. Uansett hvor mye plass du har til rådighet på badet, kan du finne et speilskap som matcher rommets dimensjoner

Spesielt det lille badet krever en gjennomtenkt innredning. Du kan for eksempel innrede alternativt og velge et speilskap for ekstra skapplass i stedet for et vanlig skap. Det vil gi deg oppbevaringsplassen, samtidig som det skaper et visuelt større rom.

Finn mer inspirasjon til innredning av det lille badet her:

Lite bad »

Hvis du derimot har et stort bad med mange kvadratmeter du skal innrede, kan du skape et nydelig og sammenhengende uttrykk ved for eksempel å sette sammen flere speilskap.

Finn mer inspirasjon til innredning av det store badet her:

Stort baderom »

Uansett hvilke muligheter du har på ditt baderom, kan du la deg inspirere av utstillingene hos forhandlerne våre eller gå på oppdagelsesferd i de spennende katalogene våre. Der får du inspirasjon til å skape ditt personlige rom med speilskap.

Finn forhandler »

Se kataloger »