Skap orden med funksjonelt baderomstilbehør

Kjenner du til det? Det skulle egentlig bare stå duftpinner og en dekorativ parfymeflaske på hyllen, men plutselig har de fått selskap av hårspray, tannkrem og Q-tips. Benkeplaten som kun skulle ha såpedispenser og en liten plante er fylt opp med bomullspads, neglefiler, hårbørster og hårføneren. Funksjonelt baderomstilbehør kan i denne sammenhengen bli din nye bestevenn.

Derfor har vi samlet en rekke gode tips og råd for å holde orden på badet, og for å gjøre rengjøringen enkel. 

Indretning av skuffer og skape » Skap stemning med lys » Diverse tilbehør »

Indretning av skuffer og skape

Bruk skuffer og skap til oppbevaring

Sørg for å ha rikelig med skap- og skuffeplass så du kan holde toalettartiklene inne og støvet ute. Har du ikke plass til et tradisjonelt høyskap, kan du alltid være kreativ å finne plass til overskap på utradisjonelle steder, som for eksempel over toalettet, radiatoren eller bak døren.

Fyll dine skuffer og skap med praktisk baderomstilbehør og gjør hverdagen enklere.

Se skap »

Få systematisk oppbevaring i skuffene

Dropp skapdørene under vasken til fordel for en løsning med skuffer, da slipper du å sitte på kne for å komme til i bunnen av skapet. Bruk romdelere og kassetter for å dele skuffene i mindre rom, så hver ting har sin plass. Du kan enten bruke det du allerede har stående eller gå på jakt etter spesifikt baderomstilbehør. Bare husk å velge noe som er enkelt å vedlikeholde og som tåler det det fuktige miljøet som er på badet.

Se romdelere og kassetter »

Unngå at tingene glir rundt i skuffene

Med sklisikre gummimatter kan du sikre at tingene dine forblir på sin plass, også når du åpner og lukker skuffen litt for hardt. Samtidig beskytter de skuffebunnen mot riper og slitasje. Gummimattene kan enkelt tas ut av skuffene og rengjøres. De kan også fint kombineres med annet baderomstilbehør som kassetter og romdelere. Leveres som standard i YOU, Luna, Calidris og Curvo

Ha alltid dine elektriske artikler tilgjengelig

Det er enklere å la hårføneren eller rettetangen bli værende i stikkontakten fremfor å måtte rulle opp ledningen og pakke den pent bort etter bruk. Du skal jo uansett bruke den igjen i morgen tidlig. Gjør det enkelt for deg selv og innred med stikkontakter i skuffer og skap, da kan du oppbevare dine apparater der og unngå at tingene roter til på badet. Det er også praktisk når du skal lade tannbørster eller barbermaskin. Stikkontakt følger med når du bestiller skuffer med lys. Stikkontakt kan også kjøpes separat til plassering i skuffer og skap.

Hvis du velger en gjør-det-selv løsning må du huske at stikkontakter i våtrom må være IP44-godkjente.

Utnytt plassen i skapene dine med lekkert baderomstilbehør

Velg funksjonelle uttrekkbare kassetter som skaper et godt overblikk over mindre ting i skapet ditt.

Har du bruk for all plassen på hyllene kan du også kjøpe med flyttbare kassetter som kan plasseres på høyskapets dør. Da kan du enkelt flytte sakene dine med over til servanten. Små trebrett kan stables i skapene, og du utnytter oppbevaringsplassen optimalt.

Se kassett inkl. glideskinner »

Se flyttbare kassetter »

Skap stemning med lys

Innvendig lys gir bedre overblikk og god stemning

Du kan velge behagelig LED-lys som baderomstilbehør i skuffer. Dette skaper både stemning og gjør dine skuffer innbydende. Lyset er vinklet i 45 grader så du ikke blir blendet, og samtidig får optimalt lys ned i skuffen. Velg lys som tilvalg når du velger servantskap, så får du i utvalgte serier i tillegg stikkontakt innebygd i nederste skuff.

Med innvendig LED-belysning i speilskap og sideskap får du bedre oversikt i skapene. Du kan slippe å slå på taklyset, og det blir enklere å få sove igjen om du skal tilbake i søvn. Lyset er tilvalg i forbindelse med bestilling av skapet.

Få dempet og behagelig lys til nattlige toalettbesøk

Blant vårt baderomstilbehør finner du innebygd lys under servantskapet. Da kan du lett orientere deg på badet om natten, uten å måtte slå på taklyset som vekker deg opp. Dette er spesielt behagelig når man har små barn som skal tilbake i søvn. Utover å være praktisk tilfører lyset en behagelig stemning på badet. Velg innebygd lys som tilvalg når du velger servantskap.

Få godt lys til alle gjøremål på badet

Lyset spiller en viktig rolle for helse og velvære, og det er bevist at godt lys øker livskvaliteten vår. På badet er godt lys ekstra viktig, spesielt når du skal sminke deg. Ingen kvinne ønsker å sminke seg perfekt i speilet, men fremstå helt annerledes ute i dagslys. Som mann vil du også gjerne være sikker på at barberingen er perfekt.

Derfor er det viktig at du velger riktig belysning til speil og speilskap, men også til resten av badet. For å skape den perfekte helhet i innredningen og få det et optimalt lys kan du supplere med pendler, spotter og taklamper som matcher lampene på speilet og speilskapet.

Se lamper »

Se mere om belysning her »

Bubble lampe

Den nye Bubble lampe er ikke bare fin, den kan også justeres i alle retninger.

Se Bubble »

Myke former

Den runde formen på den nye Bright lampe er helt i stil med tidens trend mot myke former, og det smarte er at den samme lampen kan brukes både som speil-, vegg- eller taklampe.

Se Bright »

Diverse tilbehør

Smått, men godt baderomstilbehør til småting og sminke

Det fungerer på kjøkkenet, så hvorfor ikke bruke det på badet også? Bruk magnetlister til små metall ting som neglfil, saks og pinsett. Da er de alltid enkle og finne- og morsomt for barna å sette på plass etter bruk.

Bruk sminke-holdere med små rom til alt fra eyeliner til maskara og pensler. De passer perfekt ned i kassettene. Du slipper misfarging fra sminke rester i skuffer og skap, og kan ta hele kassetten ut når du skal bruke innholdet.

Se sminkebeholder »

Få skittentøyet vekk fra gulvet

Det går fortere og er letter å vaske et gulv som er tomt for ting som må flyttes rundt på. Så heng skittentøyskurven opp på veggen, men husk å velge en løsning hvor du kan løfte med hele kurven når du skal vaske klærne. Har du skap plass kan du velge å sette skittentøyskurven inn i skapet, da unngår du helt det støvsamlende skittentøyet.

Se skittentøykurv »

Skap enkel hygge med praktiske hyller

Et fint bad utstråler velvære, og de færreste av oss forbinder et klinisk og rengjøringsvennlig rom med hygge. Så innred badet med lekkert baderomstilbehør som små, enkle hyller eller kurver for utvalgte ting for å skape atmosfære. Velg mellom forskjellige varianter, eks en fleksibel hylle som kan skape et strengt, moderne og minimalistisk look, og gi badet ditt et personlig preg. Hyllene kan settes sammen på ulike måter, så den kan brukes til både pynt, håndklær og andre småting.

Med vegghyller i samme farger som møblene kan du plassere pyntegjenstander rundt på badet og skape din helt personlige innredning. Hyllene har skjult oppheng, så de nærmest svever ut fra veggen. Hyllene kan også brukes om du mangler ekstra plass til småting du ofte bruker, for eksempel ved siden av speilet.

Se hyller »

Nyt utseende

Illumi hyllen med kant i sort aluminium og mørkt tonede glasshyller passer perfekt til det asymmetriske møbelsettet, hvor Illumi strekker seg utover møbelet.
Det er nytt og inspirerende.

Se Illumi hylle »

Smart Chic speilhylle

Så smart og enkelt kan det gjøres - den fikse lille Chic metallhyllen plasseres halvveis innover speilet og er perfekt til brillene og en flaske med duftpinner.

Se Chic her »

Present speil

Skap ekstra effekt med minispeilet med tilhørende hylle. Speil som dekorasjon er en trend, og den tonede effekten på både speil og hylle gjør uttrykket i baderommet stilig og lekkert.

Se Present speilet »

Ha alltid varme håndklær tilgjengelig

Det får du med elektriske håndkletørker, som raskt tørker håndklærne dine og etterlater dem lune og behagelige for en økt følelse av velvære på badet. En timer gjør at du kan stille inn når og hvor lenge håndkletørker skal være på. Slik sørger du for at du alltid har lune og tørre håndklær ved behov, samtidig som du skåner miljøet da håndkletørkeren ikke skal stå på hele tiden.

Se håndkletørkere »

Flyttbar og praktisk håndkleholder – god til alle rom

Den mobile håndkleholderen er både et dekorativ baderomstilbehør, og dekker behovet for å ha et sted å henge de våte håndklærne. Mangler du plass kan du plassere den i dusjen når den ikke er i bruk. Den kan også settes inn på soverommet og brukes som ekstra klesstativ, så brukt tøy kan luftes før det skal brukes igjen eller henges inn i skapet.

Se håndkleholder »

Vil du se den minste detalj i ansiktet ditt?

Med et elegant og funksjonelt sminkespeil på fot kan du komme helt inntil og se alle detaljene i ansiktet ditt når du skal sminke deg, nappe øyebryn e.l. Speilet har innebygd LED-belysning som lyser opp ansiktet og forstørrer 5 ganger.

Se sminkespeil »