Bad- inspirasjon til innredning

Mangler du inspirasjon til innredning av ditt bad? Hos Dansani er vi spesialister på bad og kjenner derfor til alle utfordringer du står ovenfor når du skal innrede ditt nye bad. Bad inspirasjon til innredning av spesielle typer rom er ofte vanskelig å finne, så derfor har vi samlet en masse tips og råd til hvordan du optimalt kan innrede ditt bad uansett størrelse, form og budsjett.

Det personlige baderommet

Lekre materialer og all verdens farger myldrer frem i trendbildet, og denne trenden ser vi også på badet. Bli inspirert av våre mange farger, trestrukturer og materialer, og se hvordan disse kan kombineres med ulike håndtak for å oppnå ditt helt personlige uttrykk.

se mer

Speil til badet

Et speil er en praktisk nødvendighet på badet, men samtidig setter det også rammen for stilen i rommet. Har du ikke råd til den helt store renoveringen, så piff bare opp badet med et nytt speil. Velg alltid et speil med ordentlig lys, som gjengir farger så naturlig som mulig.

se speil til badet

Baderomsbelysning

Vi ønsker alle å se bra ut både i speilet, og når vi kommer ut i dagslys. Derfor kan det lønne seg å sette seg inn i hvilken type belysning som passer best til både dine praktiske behov og din innredningsstil. Dette gjelder lyset rundt speilet, men også i resten av rommet.

se baderomsbelysning

Bad med skråtak

Har du et rom med skråtak og skjeve vinkler trenger du ikke bekymre deg. Det finnes mange muligheter som både kan gi deg ekstra oppbevaring, og samtidig optimere innredningen av skråtak og skjeve rom så hverdagen i badet blir litt enklere. Se våre bilder av forskjellige bad til inspirasjon.

se bad med skråtak

Speilskap

Vi har alle bruk for et speil på badet. Trenger du ekstra oppbevaring av tingene du ofte bruker, så velg et speilskap. Du utnytter veggplassen, og får med stikkontakt og forstørrelsesspeil, ekstra komfort og tilgjengelighet på badet ditt. Bad inspirasjon til forskjellige løsninger finner du her.

Se speilskap

Lite bad

Har du kun få kvadratmeter å boltre deg på? Fortvil ikke… Det finnes et hav av muligheter for optimal innredning av det lille badet, så det virker både større og gir masse muligheter for oppbevaringsplass.

se lite bad

Dusjkabinetter

Bad inspirasjon kommer i mange forskjellige former og størrelser, så bruk gjerne litt ekstra tid på å finne en dusjløsning som passer dine ønsker og behov. Uansett om du har et stort eller bitte lite bad så finnes det løsninger som kan gjøre din dusjdrøm til virkelighet.

se dusjkabinetter

Dobbelservant

Når mange bruker badet, oppstår det ofte kø ved vasken. En dobbeltservant er en praktisk løsning på denne utfordringen. Velg mellom flere forskjellige design og materialer, og finn en vask som passer perfekt til ditt baderom.

se dobbelservant

Badromstilbehør

Tilbehøret setter prikken over i-en på ditt bad. Enten som den siste dekorative touch eller for å optimere innredningen og forenkle hverdagen i badet. Inspirasjon til hvordan du kan leke med tilbehør til din innredning finner du her.

se badromsTILBEHØR

Create your personal space

Vårt løfte til deg er "Create your personal space". Det er en fortelling om muligheter, kreativitet og individualitet.

Vårt løfte til deg

Nysgjerrig på de nyeste trendene?

Elsker du farge? Eller er det i stedet metalliske overflater som tiltrekker seg?

Se trendene

Hvem er designerne våre

Se de dyktige designerne som tegner og designer våre baderomsserier.

Møt dem

Ble du inspirert og vil gjerne se mer? Besøk en av våre mange forhandlere for å oppleve våre produkter, og gjør din baderoms drøm til virkelighet.

Finn forhandler