Bad- inspirasjon til innredning

Mangler du inspirasjon til innredning av ditt bad? Hos Dansani er vi spesialister på bad og kjenner derfor til alle utfordringer du står ovenfor når du skal innrede ditt nye bad. Bad inspirasjon til innredning av spesielle typer rom er ofte vanskelig å finne, så derfor har vi samlet en masse tips og råd til hvordan du optimalt kan innrede ditt bad uansett størrelse, form og budsjett.

Finn din stil til badet

Synes du det er vanskelig å finne din personlige innredningsstil? Heldigvis gir vi deg her en oversikt over noen av de mange forskjellige innredningsstilene – og tips til hvordan du finner stilen som passer for deg!

se mer »

Nytt bad? – kom godt i gang

Drømmer du om et nytt bad, men synes prosjektet er litt vanskelig å komme i gang med? Så kan du lese videre her. Med gode ideer, tips og triks hjelper vi deg med å gjøre baderomsdrømmen din til virkelighet.

se mer »

Badets størrelse og form

Har du et bad som er stort, lite eller med skrå og skjeve vegger? Uansett hvordan badet ditt ser ut, har vi en løsning som passer til dine ønsker og behov.

se mer »

Det personlige baderommet

Lekre materialer og all verdens farger myldrer frem i trendbildet, og denne trenden ser vi også på badet. Bli inspirert av våre mange farger, trestrukturer og materialer, og se hvordan disse kan kombineres med ulike håndtak for å oppnå ditt helt personlige uttrykk.

se mer »

Et skreddersydd bad

Med seriene Inzo, YOU og Calidris gir vi deg friheten og muligheten til å kunne innrede badet akkurat slik det passer deg.

se mer »

Baderomsbelysning

Vi ønsker alle å se bra ut både i speilet, og når vi kommer ut i dagslys. Derfor kan det lønne seg å sette seg inn i hvilken type belysning som passer best til både dine praktiske behov og din innredningsstil. Dette gjelder lyset rundt speilet, men også i resten av rommet.

se baderomsbelysning »

Lite bad

Har du kun få kvadratmeter å boltre deg på? Fortvil ikke… Det finnes et hav av muligheter for optimal innredning av det lille badet, så det virker både større og gir masse muligheter for oppbevaringsplass.

se lite bad »

Det store badet

Har du et stort bad som skal romme hele familien, eller vil du skape en oase av velvære på ditt eget bad? For å hjelpe deg i gang har vi samlet masse inspirasjon til hvordan du innreder det store badet ditt med våre mange spennende produkter.

se stort bad »

Bad med skråtak

Har du et rom med skråtak og skjeve vinkler trenger du ikke bekymre deg. Det finnes mange muligheter som både kan gi deg ekstra oppbevaring, og samtidig optimere innredningen av skråtak og skjeve rom så hverdagen i badet blir litt enklere. Se våre bilder av forskjellige bad til inspirasjon.

se bad med skråtak »

Dobbelservant

Når mange bruker badet, oppstår det ofte kø ved vasken. En dobbeltservant er en praktisk løsning på denne utfordringen. Velg mellom flere forskjellige design og materialer, og finn en vask som passer perfekt til ditt baderom.

se dobbelservant »

Speil til badet

Et speil er en praktisk nødvendighet på badet, men samtidig setter det også rammen for stilen i rommet. Har du ikke råd til den helt store renoveringen, så piff bare opp badet med et nytt speil. Velg alltid et speil med ordentlig lys, som gjengir farger så naturlig som mulig.

se speil til badet »

Speilskap

Vi har alle bruk for et speil på badet. Trenger du ekstra oppbevaring av tingene du ofte bruker, så velg et speilskap. Du utnytter veggplassen, og får med stikkontakt og forstørrelsesspeil, ekstra komfort og tilgjengelighet på badet ditt. Bad inspirasjon til forskjellige løsninger finner du her.

Se speilskap »

Badromstilbehør

Tilbehøret setter prikken over i-en på ditt bad. Enten som den siste dekorative touch eller for å optimere innredningen og forenkle hverdagen i badet. Inspirasjon til hvordan du kan leke med tilbehør til din innredning finner du her.

se badromsTILBEHØR »

Dusjkabinetter

Bad inspirasjon kommer i mange forskjellige former og størrelser, så bruk gjerne litt ekstra tid på å finne en dusjløsning som passer dine ønsker og behov. Uansett om du har et stort eller bitte lite bad så finnes det løsninger som kan gjøre din dusjdrøm til virkelighet.

se dusjkabinetter »

Create your personal space

Vårt løfte til deg er "Create your personal space". Det er en fortelling om muligheter, kreativitet og individualitet.

Vårt løfte til deg »

Nysgjerrig på de nyeste trendene?

Elsker du farge? Eller er det i stedet metalliske overflater som tiltrekker seg?

Se trendene »

Hvem er designerne våre

Se de dyktige designerne som tegner og designer våre baderomsserier.

Møt dem »