Bad- inspirasjon til innredning

Mangler du inspirasjon til innredning av ditt bad? Hos Dansani er vi spesialister på bad og kjenner derfor til alle utfordringer du står ovenfor når du skal innrede ditt nye bad. Bad inspirasjon til innredning av spesielle typer rom er ofte vanskelig å finne, så derfor har vi samlet en masse tips og råd til hvordan du optimalt kan innrede ditt bad uansett størrelse, form og budsjett.

Finn din stil til badet

Synes du det er vanskelig å finne din personlige innredningsstil? Heldigvis gir vi deg her en oversikt over noen av de mange forskjellige innredningsstilene – og tips til hvordan du finner stilen som passer for deg!

se mer »

Nytt bad? – kom godt i gang

Drømmer du om et nytt bad, men synes prosjektet er litt vanskelig å komme i gang med? Så kan du lese videre her. Med gode ideer, tips og triks hjelper vi deg med å gjøre baderomsdrømmen din til virkelighet.

se mer »

Badets størrelse og form

Har du et bad som er stort, lite eller med skrå og skjeve vegger? Uansett hvordan badet ditt ser ut, har vi en løsning som passer til dine ønsker og behov.

se mer »

Det personlige baderommet

Lekre materialer og all verdens farger myldrer frem i trendbildet, og denne trenden ser vi også på badet. Bli inspirert av våre mange farger, trestrukturer og materialer, og se hvordan disse kan kombineres med ulike håndtak for å oppnå ditt helt personlige uttrykk.

se mer »

Et skreddersydd bad

Med seriene Inzo, YOU og Calidris gir vi deg friheten og muligheten til å kunne innrede badet akkurat slik det passer deg.

se mer »

Baderomsbelysning

Vi ønsker alle å se bra ut både i speilet, og når vi kommer ut i dagslys. Derfor kan det lønne seg å sette seg inn i hvilken type belysning som passer best til både dine praktiske behov og din innredningsstil. Dette gjelder lyset rundt speilet, men også i resten av rommet.

se baderomsbelysning »

Lite bad

Har du kun få kvadratmeter å boltre deg på? Fortvil ikke… Det finnes et hav av muligheter for optimal innredning av det lille badet, så det virker både større og gir masse muligheter for oppbevaringsplass.

se lite bad »

Det store badet

Har du et stort bad som skal romme hele familien, eller vil du skape en oase av velvære på ditt eget bad? For å hjelpe deg i gang har vi samlet masse inspirasjon til hvordan du innreder det store badet ditt med våre mange spennende produkter.

se stort bad »

Bad med skråtak

Har du et rom med skråtak og skjeve vinkler trenger du ikke bekymre deg. Det finnes mange muligheter som både kan gi deg ekstra oppbevaring, og samtidig optimere innredningen av skråtak og skjeve rom så hverdagen i badet blir litt enklere. Se våre bilder av forskjellige bad til inspirasjon.

se bad med skråtak »

Dobbelservant

Når mange bruker badet, oppstår det ofte kø ved vasken. En dobbeltservant er en praktisk løsning på denne utfordringen. Velg mellom flere forskjellige design og materialer, og finn en vask som passer perfekt til ditt baderom.

se dobbelservant »

Speil til badet

Et speil er en praktisk nødvendighet på badet, men samtidig setter det også rammen for stilen i rommet. Har du ikke råd til den helt store renoveringen, så piff bare opp badet med et nytt speil. Velg alltid et speil med ordentlig lys, som gjengir farger så naturlig som mulig.

se speil til badet »

Speilskap

Vi har alle bruk for et speil på badet. Trenger du ekstra oppbevaring av tingene du ofte bruker, så velg et speilskap. Du utnytter veggplassen, og får med stikkontakt og forstørrelsesspeil, ekstra komfort og tilgjengelighet på badet ditt. Bad inspirasjon til forskjellige løsninger finner du her.

Se speilskap »

Badromstilbehør

Tilbehøret setter prikken over i-en på ditt bad. Enten som den siste dekorative touch eller for å optimere innredningen og forenkle hverdagen i badet. Inspirasjon til hvordan du kan leke med tilbehør til din innredning finner du her.

se badromsTILBEHØR »

Dusjkabinetter og dusjavskjerminger

Bad inspirasjon kommer i mange forskjellige former og størrelser, så bruk gjerne litt ekstra tid på å finne en dusjløsning som passer dine ønsker og behov. Uansett om du har et stort eller bitte lite bad så finnes det løsninger som kan gjøre din dusjdrøm til virkelighet.

se dusjkabinetter »

Create your personal space

Vårt løfte til deg er "Create your personal space". Det er en fortelling om muligheter, kreativitet og individualitet.

Vårt løfte til deg »

Nysgjerrig på de nyeste trendene?

Elsker du farge? Eller er det i stedet metalliske overflater som tiltrekker seg?

Se trendene »

Hvem er designerne våre

Se de dyktige designerne som tegner og designer våre baderomsserier.

Møt dem »

Mørkt bad inspirasjon

Et mørkt bad har en atmosfærisk og intim stemning. De kan være elegante og sofistikerte, og gir en følelse av luksus og ro til rommet.

Når du designer et svart bad, er det viktig å finne den rette balansen mellom mørke og lyse elementer for å unngå at rommet føles for dystert og klaustrofobisk. Mørke fliser eller mørke tregulv kan skape en dramatisk effekt, mens lyse farger eller reflekterende overflater kan brukes til å skape kontraster og bryte det mørke temaet

Belysning spiller en avgjørende rolle i mørke baderom. Indirekte belysning bak speilet eller under møblene skaper en myk og behagelig atmosfære.

Totalt sett kan mørke baderom være et dristig og elegant valg som skaper en unik og sofistikert atmosfære. Det er viktig å vurdere belysning, fargebalanse og detaljer for å oppnå ønsket utrykk og unngå å skape et altfor dystert bad.

 

 

Hvordan bruker du fliser på badet

Bruk av fliser på bad er en populær og praktisk løsning, da fliser er slitesterke, vannavvisende og enkle å rengjøre. Med fliser på badt kan du skape en helt unik atmosfære, avhengig av formen og fargen på flisene dine. Foretrekker du bad med sorte fliser? Eller leter du etter inspirasjon til grå fliser på badet ditt?

Fliser kan brukes både på gulv, vegg og i dusjen på badet ditt. Husk at valget av form og farge på fliser er en personlig preferanse, og det er viktig å skape en harmonisk balanse med resten av innredningen og stilen på baderommet.

 

Hvordan male fliser på bad

Å bytte fliser på baderom kan være dyrt, så å male fliser kan være en kostnadseffektiv måte å fornye og friske opp bad på. Det kan være vanskelig å male flisene riktig slik at malingen ikke flasser av når du senere begynner å bruke badet ditt. 

Når du skal male baderomsplater er det viktig at du gjør forarbeidet riktig. Flisene må rengjøres grundig og grunnes før de kan males. Få veiledning fra en profesjonell maler så du velger riktig maling og riktig tetning når du har malt flisene.

Vær oppmerksom på at hvis du skal male fliser på baderom krever det at du regelmessig vedlikeholder de malte flisene på badet- spesielt de områdene som brukes ofte og har høy luftfuktighet. Det er også viktig å bruke de riktige produktene og følge produsentens instruksjoner for å oppnå best mulig resultat og holdbarhet.

Vanlige spørsmål om baderom

Hvordan innrede små bad?

Selv om du ikke har et stort bad, har du heldigvis mange muligheter for å innrede uten å verken måtte gå sidelengs eller gå på kompromiss med dine ønsker og behov. Dansanis forskjellige serier tilbyr mange smarte og praktiske løsninger til innredning av små bad, så du kan være sikker på å finne en plassbesparende innredning som også passer dine ønsker om design og uttrykk.

Se mer her

 

Hvordan får man utnyttet plassen best på små baderom?

Et godt råd for å utnytte hver kvadratcentimeter og for å slippe rot på et lite bad er å innrede skuffer og skap. Bruk våre små trebrett i massivt tre til å dele skuffer og skap inn i mindre i rom.

Bryt med det tradisjonelle og plasser skapene der det er plass. Plassen over toalettet er ideell, men blir sjelden brukt. Velger du et overskap med smal dybde får du masse av skapplass- uten risiko for å slå hodet i overskapet når du reiser deg fra toalettet.

 

Hva er de siste trendene innen baderomsinnredning?

Til baderom er det flere trender som er fremtredende akkurat nå. Det minimalistiske designet er fortsatt en populær trend, med rene linjer, enkelhet og praktisk design. Fargene er nøytrale og materialer som betong og marmor skaper atmosfære. I tillegg er naturlige elementer også en trend. Det kan være ved å bruke materialer som tre og naturstein, men også ved å bringe grønne planter og organiske former inn på ditt bad.

Lær mer og finn din egen stil her

 

Hvordan innrede et stort bad?

Når flere bruker samme baderom, blir det tider på døgnet hvor det er ekstra travelt. Både dusjen, servanten og speilet er pressområder når hele familien skal skynde seg ut døren. Men fortvil ikke, hjelpen er nær. Innredningsmulighetene på et stort bad er mange, så det handler om å være kreativ. Derfor har vi samlet en rekke råd og tips for hvordan du kan få mest mulig ut av ditt store baderom, slik at estetikk og effektivitet går hånd i hånd.

Les mer her