Inzo

Trebrett til høyskap

Skap orden i skuffer og skap med de praktiske og vakre trebrettene. Trebrettene er laget av eik og passer perfekt til baderomsmøblene. Trebrettene er laget av eik.

Valgt
Eik

305222016

Pris
685 kr

GTIN (EAN) 5711112093389
DB 1747529
Farge Eik
Høyde 6,70 cm
Bredde 30 cm
Dybde (lengde) 30 cm
Volum 6,03 dm³
Materiale Massiv eik
Netto vekt 0,87 kg
Bruttovekt 0,97 kg
Emballasje høyde 10 cm
Emballasjebredde 35 cm
Emballasje dybde (lengde) 35 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg