Inzo

Trebrett med metallinnsats til overskap

Til overskap kan du velge dette vakre trebrettet med metallinnsats. Med trebrettet kan du organisere tingene dine på en oversiktlig måte, og metallinnsatsen gjør at det blir enkelt å holde ordren på maskara, sminkebørster eller andre ting. Trebrettet er enkelt å ta ut og inn av overskapet når du trenger det.

Valgt
Eik

OS1

Pris
525 kr

GTIN (EAN) 5713804174116
DB 2142476
Farge Eik
Netto vekt 0,50 kg
Bruttovekt 0,50 kg
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg