Calidris / Inzo / You

Trådløs lysstyring

Legg til trådløs lysstyring på speil og speilskap fra Dansani, så kan du enkelt samstyre flere speil og speilskap samt taklamper og pendler som har trådløs lysstyring. Det beste er at styringen er gjensidig, så to speil eller speilskap kan styre hverandres lys. Det trådløse systemet bruker et lukket 2,4 GHz-system som fungerer uten å være koblet til internett eller ruter. Det betyr at det ikke forstyrrer andre trådløse systemer og gir deg en sømløs opplevelse. Gjør badet ditt enda smartere og stiligere med Dansanis trådløse lysstyring.

Valgt
Alu look

TS

Pris
745 kr

GTIN (EAN) 5713804405128
Farge Alu look
Høyde 18 cm
Bredde 18 cm
Netto vekt 0,10 kg
Bruttovekt 0,10 kg
Bryter Inkl. touch bryter
Type 230V
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lys spesifikasjon 1W LED
Max Watt MAX 2300W
Emballasje høyde 10 cm
Emballasjebredde 25 cm
Emballasje dybde (lengde) 25 cm
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg