Inzo

Svevende hylle

Skap eleganse og funksjonalitet på badet med de svevende hyllene. Med disse moderne hyllene kan du enkelt vise frem favorittene dine eller oppbevare det du trenger lett tilgjengeligi i hverdagen. Skap en lys og luftig atmosfære med våre svevende hyller som passer perfekt til innredningen.

Velg farge
Valgt
Nordisk eik

NHS-501725

Pris
620 kr

GTIN (EAN) 5713804210517
DB 2142837
Farge Nordisk eik
Høyde 3,20 cm
Bredde 50 cm
Dybde (lengde) 14,50 cm
Volum 2,32 dm³
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 1,75 kg
Bruttovekt 1,86 kg
Emballasje høyde 5 cm
Emballasjebredde 55 cm
Emballasje dybde (lengde) 18 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg