Inzo

Style speilskap med lysstyring

Få praktisk oppbevaring og stilig design med Style speilskap. Speilskapet er perfekt for oppbevaring av kremer, deodorant, negleklippere, tannbørster og mye mer. Legg til lamper til speilskapet og styr lysets temperatur og styrke med et enkelt trykk. Det vakre speilskapet har magnetisk skinne, metallhylle, forstørrelsesspeil og strømuttak, noe som gjør morgen- og kveldsrutinene dine mye enklere.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge

S583-199

Pris
13 245 kr

GTIN (EAN) 5713804219893
Farge Valgfri farge
Høyde 80 cm
Bredde 120 cm
Dybde (lengde) 14,50 cm
Volum 139,20 dm³
Antall dører 3
Korpusmateriale Lakkert MDF
Netto vekt 34,06 kg
Bruttovekt 39,94 kg
Bryter Inkl. touch bryter
Belysningstype Uten lys, men inkl. LED-driver
Type 12V lysstyring
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Stiktype Standard
Max Watt MAX 2300W
Emballasje høyde 86 cm
Emballasjebredde 126 cm
Emballasje dybde (lengde) 20 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg