Match

Standard drypplist til buet svingdør

Denne drypplisten følger med som standard når du kjøper en buet svingdør fra Dansani Match. Drypplisten er laget av et slitesterkt og vannavvisende materiale som sikrer at vann ikke siver ut på badegulvet når døren åpnes eller lukkes. Drypplisten kappes til i riktig lengde og monteres enkelt på den buede svingdøren. Det elegante designet av høy kvalitet passer perfekt sammen med resten av Dansani Match-serien og tilfører badet ekstra estetisk verdi. I tillegg til at drypplisten fungerer som en effektiv tetning, er den også enkel å rengjøre og vedlikeholde, noe som bidrar til lang levetid.

Velg farge
Valgt
Klar

1600566

Pris
390 kr

GTIN (EAN) 5711112683030
VVS nr. 674189970
DB 1960161
Farge Klar
Høyde 1,80 cm
Bredde 81,50 cm
Dybde (lengde) 1 cm
Volum 0,15 dm³
Netto vekt 0,10 kg
Bruttovekt 0,10 kg
Emballasje høyde 100 cm
Emballasjebredde 10 cm
Emballasje dybde (lengde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg