Inzo

Skittentøypose og trebrett til høyskap

Organiser badet med vår smarte skittentøyskurv og trebrett til høy- og underskap. Nå kan du holde orden på tingene dine og gi badet en strukturert eleganse. Du slipper også skittentøy på gulvet, noe som gjør det enklere å holde badet ryddig og organisert. Gjør hverdagen enklere med våre organiserings løsninger til høye- og underskap.

Valgt
Eik

HI35

Pris
1 335 kr

GTIN (EAN) 5713804175168
DB 2142395
Farge Eik
Netto vekt 1,80 kg
Bruttovekt 1,80 kg
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg