Calidris

Skap med 2 speildører

Dansani Calidris skap er en smart løsning for bad med begrenset plass. Med en smal dybde på bare 16 cm får du godt med oppbevaringsplass, selv på mindre bad. Skapene kombinerer plassbesparende design med funksjonalitet og stil, noe som gjør dem ideelle til å organisere toalettsaker, sjampo, kremer og alt annet du trenger på badet. Uavhengig av størrelsen på badet er Dansani Calidris skapene en praktisk og elegant oppbevaringsløsning.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Eik noir

C34-5044

Pris
15 580 kr

GTIN (EAN) 5713804282668
Farge Eik noir
Høyde 80 cm
Bredde 80 cm
Dybde (lengde) 15 cm
Volum 96 dm³
Antall hyller 3
Antall dører 2
Fronttype Speil
Frontmaterial Overfinert MDF
Korpusmateriale Overfinert MDF
Netto vekt 22,62 kg
Bruttovekt 25,33 kg
Emballasje høyde 85 cm
Emballasjebredde 85 cm
Emballasje dybde (lengde) 20 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg