Inzo

Skap med 2 skuffer, integrert håndtak

Dette servantskapet med 2 skuffer er bare 35 cm dype og passer perfekt til bad hvor det er trangt om plassen. Servantskapene er 48 cm høye, noe som gir deg god plass til tingene dine. Servantskapene kan brukes alene eller kombineres med et underskap med en benkeplate og en moderne servant for en unik og asymmetrisk design. Velg mellom ulike dekor som passer perfekt til badet ditt. Med servantskap med 2 skuffer får du ikke bare et vakkert design, men også en praktisk oppbevaringsløsning.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Hvit matt lakk

M43-2071

Pris
12 810 kr

GTIN (EAN) 5713804333117
Farge Hvit matt lakk
Høyde 48 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 100,80 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Integrert
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Lakkert MDF
Netto vekt 23,98 kg
Bruttovekt 24,64 kg
Emballasje høyde 51 cm
Emballasjebredde 62 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg