Inzo

Skap med 2 skuffer, integrert håndtak

Dansani Inzo underskap uten utskjæring har 2 hele skuffer og gir deg praktisk og smart oppbevaring. Skapene er 48 cm høye og passer perfekt til det moderne badet. Underskapene kan brukes i kombinasjon med et servantskap og en benkeplate med bordstående servant. Underskapene gir deg rikelig med oppbevaringsplass til baderomsartiklene dine, og du kan velge mellom ulike dekor som passer til stilen og innredningen din. Dansani Inzo underskap med 2 skuffer gir både stil og funksjonalitet til badet ditt.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge

M21-2099

Pris
19 410 kr

GTIN (EAN) 5713804206923
Farge Valgfri farge
Høyde 48 cm
Bredde 100 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 211,20 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Integrert
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Lakkert MDF
Netto vekt 33,27 kg
Bruttovekt 34,99 kg
Emballasje høyde 51 cm
Emballasjebredde 102 cm
Emballasje dybde (lengde) 49 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg