Calidris

Skap med 1 skuff

Dansani Calidris underskap med en skuff er den ideelle løsningen for smart og stilren oppbevaring på badet. Skapene har ikke plass til avløp, og passer for deg som ønsker en asymmetrisk løsning med en spesialtilpasset servant, eller for deg som ønsker ekstra oppbevaring andre steder på badet. Den romslige skuffen gjør det mulig å holde orden på badet, det er god plass til kremer, sjampo, hårføner og mye mer. Dansani Calidris underskap gir deg muligheten til å organisere badet ditt på en helhetlig og elegant måte.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge/eik

C41-1066

Pris
16 135 kr

GTIN (EAN) 5713804406040
Farge Valgfri farge/eik
Høyde 40 cm
Bredde 80 cm
Dybde (lengde) 40 cm
Volum 128 dm³
Antall skuffer 1
Fronttype Glatt
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Lakkert MDF
Netto vekt 24,83 kg
Bruttovekt 26,89 kg
Emballasje høyde 45 cm
Emballasjebredde 85 cm
Emballasje dybde (lengde) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg