Mido+

Servantskap med 2 skuffer

Dansani Mido+ servantskap med 2 skuffer er dansk design til en overkommelig pris. Mido+ er vår prisgunstige serie, men vi har ikke gått på kompromiss med verken design eller materialer. I dette vakre servantskapet får du to skuffer til oppbevaring av baderomsartikler, og selvfølgelig har servantskapet også flere tilvalgsmuligheter. Dansani Mido+ servantskap er tilgjengelig i en flere dekor, slik at du kan få et servantskap som passer til ditt bad og din personlige stil.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Grå matt

P09-1003

Pris
5 970 kr

GTIN (EAN) 5713804332172
Farge Grå matt
Høyde 57,60 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 152,06 dm³
Antall skuffer 2
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 23,62 kg
Bruttovekt 24,86 kg
Emballasje høyde 60 cm
Emballasjebredde 62 cm
Emballasje dybde (lengde) 49 cm
Serie Mido+
Legg til riktig vask
Her er en oversikt over servanter som passer til det underskapet du har valgt. Husk å velge benkeplate hvis du velger en benkeplatevask.

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg