Mido+

Servantskap med 2 skuffer

Oppgrader badet ditt budsjettvennlig med Dansani Mido+ servantskap med 2 skuffer. Med en dybde på 35 cm er servantskapet perfekt for mindre bad, gjestetoalett eller fritidsboliger. Dette servantskapet har utskjæring for veggavløp. Servantskapet til Dansani Mido+ er prisgunstig, og du kan også få ekstrautstyr som skuffelys og skuffeinnredning for bedre oversikt og organisering på badet.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Grå matt

P04-1003

Pris
5 535 kr

GTIN (EAN) 5713804236616
Farge Grå matt
Høyde 57,60 cm
Bredde 50 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 100,80 dm³
Antall skuffer 2
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 24,84 kg
Bruttovekt 25,40 kg
Emballasje høyde 60 cm
Emballasjebredde 52 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg