• Forside / 
  • Med skuffer / 
  • Servantskap med 2 skuffer og integrert håndtak, for dobbelservant
Inzo

Servantskap med 2 skuffer og integrert håndtak, for dobbelservant

Dansani Inzo servantskap med 2 skuffer er 64 cm høyt og har en ekstra høy bunnskuff som gir deg mer oppbevaringsplass. Velg mellom en rekke dekor for å matche din personlige stil. Med dette servantskapet kan du enkelt organisere baderomsartiklene dine og holde orden. Med Dansani servantskap med 2 skuffer får du både praktisk funksjonalitet og et vakkert innslag på badet. Gjør rommet ditt mer organisert og elegant med dette flotte servantskapet.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Hvit matt lakk

M17-2071

Pris
18 480 kr

GTIN (EAN) 5713804235824
Farge Hvit matt lakk
Høyde 64 cm
Bredde 120 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 337,92 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Integrert
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Lakkert MDF
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 45,79 kg
Bruttovekt 48,30 kg
Emballasje høyde 67 cm
Emballasjebredde 122 cm
Emballasje dybde (lengde) 49 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg