You

Servantskap med 2 dører

Skap en oase av ro og orden på badet med Dansani YOU servantskap. Servantskapet er 44 cm dypt og leveres med 2 dører, som du kan sette valgfrie håndtak på. Glem alt om rot og plassmangel - med dette servantskapet får du den perfekte balansen mellom funksjonalitet og estetikk. Gjør badet ditt til et stilig og velorganisert rom med Dansani YOU servantskap med 2 dører.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V15-1052

Pris
4 880 kr

GTIN (EAN) 5713804199539
Farge Brun eik
Høyde 40 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 105,60 dm³
Antall dører 2
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 11,80 kg
Bruttovekt 12,96 kg
Emballasje høyde 42 cm
Emballasjebredde 62 cm
Emballasje dybde (lengde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg