Mido+

Servantskap med 2 dører

Dansani Mido+ servantskap med dør er bare 35 cm dypt, noe som gjør det perfekt for deg som har begrenset plass på badet. Dansani Mido+ gir mye for pengene, og selv om Mido+ er en av våre billigste serier, har vi ikke gått på akkord med verken design eller kvalitet. Bak dørene er det rikelig med oppbevarings plass.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Sort struktur

P02-1029

Pris
3 345 kr

GTIN (EAN) 5713804236531
Farge Sort struktur
Høyde 57,60 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 120,96 dm³
Antall hyller 1
Antall dører 2
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 15,43 kg
Bruttovekt 16,09 kg
Emballasje høyde 60 cm
Emballasjebredde 62 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg