Mido+

Servantskap med 1 skuff

Oppgrader badet ditt med Dansani Mido+ servantskap med 1 skuff - her i en dybde på 35 cm. Dette servantskapet gir deg den ekstra oppbevaringsplassen du trenger uten at det går på bekostning av design og stil. Med myke lukkemekanismer, slitesterke materialer og en strømlinjeformet estetikk er dette skapet en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og eleganse. Skap en organisert og stilren atmosfære på badet med Dansani Mido+.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Grå matt

P23-1003

Pris
4 650 kr

GTIN (EAN) 5713804237330
Farge Grå matt
Høyde 40 cm
Bredde 80 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 112 dm³
Antall skuffer 1
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 19,09 kg
Bruttovekt 20,83 kg
Emballasje høyde 45 cm
Emballasjebredde 82 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg