You

Servantskap med 1 dør, venstrehengslet

Maksimer oppbevaringsplassen på badet med Dansani YOU Urban servantskap med én dør. Servantskapet er bare 35 cm dypt, noe som gjør det perfekt for små bad, fritidsboliger eller gjestebad. Velg mellom en rekke flotte dekor som passer til din personlige stil. Med Dansani YOU Urban servantskap møtes funksjonalitet og estetikk.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik
Venstre

V28-1252

Pris
3 730 kr

GTIN (EAN) 5713804390806
Farge Brun eik
Høyde 64 cm
Bredde 50 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 112 dm³
Antall dører 1
Fronttype Glat
Hengsling Venstre
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 13,34 kg
Bruttovekt 13,89 kg
Emballasje høyde 66 cm
Emballasjebredde 52 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg