You

Servantskap med 1 dør, venstrehengslet

Dansani YOU Classic servantskap med 1 dør er den ideelle løsningen for små bad. Med en dybde på kun 26 cm tar det minimalt med plass, og du får likevel et skap med praktisk oppbevaring. Den stilrene designen passer perfekt til ethvert interiør. Servantskapet er både funksjonelt og estetisk tiltalende og bidrar til å skape orden og eleganse på badet. Oppgrader badet med Dansani YOU Classic servantskap og nyt den smarte, plassbesparende løsningen.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik
Venstre

V07-1252

Pris
3 155 kr

GTIN (EAN) 5713804198426
Farge Brun eik
Høyde 40 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 24 cm
Volum 38,40 dm³
Antall dører 1
Fronttype Glat
Hengsling Venstre
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 6,81 kg
Bruttovekt 7,61 kg
Emballasje høyde 42 cm
Emballasjebredde 42 cm
Emballasje dybde (lengde) 30 cm
Serie You
Legg til riktig vask
Her er en oversikt over servanter som passer til det underskapet du har valgt. Husk å velge benkeplate hvis du velger en benkeplatevask.

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg