You

Servantskap med 1 dør, integrert håndtak

Få stil og funksjonalitet med dette YOU Classic servantskapet fra Dansani. Servantskapet er perfekt for små rom og fås i en rekke dekor, slik at du kan velge en favoritt som passer din stil og smak. Sett på et av våre vakre håndtak og gjør skapet mer personlig. Du kan også velge å få servantskapet i lakkert i NCS farge, slik at det passer perfekt inn i resten av badet. Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik
Høyre

V09-1152

Pris
3 730 kr

GTIN (EAN) 5713804198693
Farge Brun eik
Høyde 40 cm
Bredde 50 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 70 dm³
Antall dører 1
Fronttype Glat
Hengsling Høyre
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 8,94 kg
Bruttovekt 9,49 kg
Emballasje høyde 42 cm
Emballasjebredde 52 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg