You

Overskap med 1 dør, riller, høyrehengslet

Få ekstra oppbevaringsplass på badet med dette sjarmerende overskapet fra Dansani YOU Vintage. Den vakre, rillede fronten har en spesiell sjarm som passer perfekt inn i stilen til Dansani YOU Vintage. Skapet har en dybde på 19 cm og passer perfekt på badet - for eksempel på den tomme plassen over toalettet.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Natur eik/valgfri farge
Høyre

V49-4192

Pris
5 915 kr

GTIN (EAN) 5713804203168
Farge Natur eik/valgfri farge
Høyde 80 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 19 cm
Volum 60,80 dm³
Antall hyller 2
Antall dører 1
Fronttype Riller
Hengsling Høyre
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 11,27 kg
Bruttovekt 12,01 kg
Emballasje høyde 82 cm
Emballasjebredde 42 cm
Emballasje dybde (lengde) 24 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg