Inzo

Overskap med 1 dør, høyrehengslet

Frigjør plass og organiser badet med overskap. Dette praktiske skapet med 2 glasshyller er både stilig og funksjonelt. Bruk skapet til oppbevaring på badet for å holde orden på kremer, deodoranter og lignende. Skapet fås i flere ulike dekor som passer til resten av badet ditt.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge
Høyre

M23-1199

Pris
5 175 kr

GTIN (EAN) 5713804404565
Farge Valgfri farge
Høyde 80 cm
Bredde 35 cm
Dybde (lengde) 19 cm
Volum 53,20 dm³
Antall dører 1
Fronttype Glatt
Hengsling Høyre
Frontmaterial Lakkert rPET folie på MDF
Korpusmateriale Lakkert melaminbelagt sponplate
Netto vekt 10,61 kg
Bruttovekt 11,13 kg
Emballasje høyde 82 cm
Emballasjebredde 40 cm
Emballasje dybde (lengde) 24 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg