Calidris / Inzo / You

Moon speil med lys og lysstyring

Moon speil er et vakkert og elegant speil med ramme som gjør det til et dekorativt element til interiøret. Speilet har en oval form, og myker opp de ellers skarpe kantene på badet. Speilets solide ramme er laget av robuste materialer som gir speilet et moderne og stilrent uttrykk. Det ovale Moon speilet leveres med lysstyring, slik at du selv kan styre lysets styrke og varme. Rammen rundt speilet fås i svart, hvit og messing, slik at det kan tilpasses din personlige stil og innredning. Det ovale Moon speilet er perfekt til badet eller soverommet. Med Moon ovalt speil kan du skape et rom med eleganse og tidløs skjønnhet. Moon Oval speil er tilgjengelig med ramme i svart, hvit og messing.

Velg farge
Valgt
Hvit matt

S826-010

Pris
7 485 kr

GTIN (EAN) 5713804374028
VVS nr. 781498430
DB 2322996
Farge Hvit matt
Høyde 105 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 4,30 cm
Volum 27,09 dm³
Netto vekt 8,53 kg
Bruttovekt 9,65 kg
Bryter Inkl. touch bryter
Belysningstype Integrert lys
Type 12V lysstyring
Energiklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2 588 lm
Lys spesifikasjon 26W LED
RA 90
Emballasje høyde 110 cm
Emballasjebredde 65 cm
Emballasje dybde (lengde) 8 cm
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg