Inzo

Metallinnsats til trebrett

Denne metallinnsatsen passer perfekt til trebrettene. Metallinnsatsen kan brukes til å oppbevare maskara, pinsett og sminkebørster på en enkel og oversiktlig måte.

Valgt
Alu

515200247

Pris
150 kr

GTIN (EAN) 5711112093174
DB 1747531
Farge Alu
Høyde 5 cm
Bredde 10 cm
Dybde (lengde) 8,30 cm
Volum 0,42 dm³
Netto vekt 0,10 kg
Bruttovekt 0,10 kg
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg