Calidris / Inzo / You

LED underlight til speilskap

Skap et unikt og moderne bad med LED-lys under speilskapet. Det er den perfekte måten å tilføre badet ditt et stilig og futuristisk preg. Lyset under speilskapet er både stemningsfullt og praktisk, ettersom det gir ekstra belysning over servanten. Lys er viktig for velværet, og derfor kan du selvfølgelig også få god belysning under speilskapet ditt.

Valgt
Ingen farge

ULSP120

Pris
2 615 kr

GTIN (EAN) 5713804270382
DB 2258661
Farge Ingen farge
Netto vekt 0,05 kg
Bruttovekt 0,05 kg
Type 230V
Energiklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 647 lm
Lys spesifikasjon 5, 2W LED
RA 90
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg