• Forside / 
  • Tilvalg / 
  • LED lys under skapet inkl. bevegelsessensor og trådløs lysstyring
Calidris / Inzo / You

LED lys under skapet inkl. bevegelsessensor og trådløs lysstyring

LED-belysning inkl. trådløs lysstyring under underskapet er den hemmelige ingrediensen som forvandler badet til en oase av ro og velvære. Opplev den magiske effekten av diskret belysning og skap et bad du ikke vil gå ut av. Med lyset under underskapet skaper du en herlig atmosfære på badet, og du kommer ikke til å angre på det lille innslaget av luksus.OBS: Krever speilløsning med tilvalg trådløs lysstyring

Valgt
Ingen farge

ULUSLS100

Pris
2 615 kr

GTIN (EAN) 5713804582751
Farge Ingen farge
Netto vekt 0,05 kg
Bruttovekt 0,05 kg
Type 230V
Energiklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 593 lm
Lys spesifikasjon 5W LED
RA 95
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg