Calidris / Inzo / You

Jupiter taklampe

Jupiter taklampe er en enkel, men effektiv spotlight som passer perfekt inn på badet. Lampen er ideell til å lyse opp bestemte områder og skape en hyggelig atmosfære. Med lysstyringsfunksjonen kan du tilpasse belysningen nøyaktig etter dine behov, og spotlighten kan kobles sammen med resten av Dansani belysningen på badet, slik at du kan justere lyset sammen for å få en helhetlig og lik belysning på badet. Denne lampen må kobles sammen med et av våre speil med lysstyring for å fungere, da det ikke følger med LED-driver.

Velg farge
Valgt
Hvit

190302890

Pris
1 075 kr

GTIN (EAN) 5713804366160
Farge Hvit
Høyde 2,10 cm
Bredde 8 cm
Dybde (lengde) 8 cm
Volum 0,13 dm³
Netto vekt 0,24 kg
Bruttovekt 0,27 kg
Bryter Ekskl. lysbryter
Type 12V lysstyring
Energiklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 674 lm
Lys spesifikasjon 5W LED
RA 95
Emballasje høyde 5 cm
Emballasjebredde 9 cm
Emballasje dybde (lengde) 14 cm
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg