You

Høyskap med 2 dører

Dansani YOU Urban høyskap er den perfekte blandingen av funksjonalitet og utseende. Dette romslige høyskapet er 60 cm bredt og har dobbeltdør. På innsiden av skapet finner du 1 trehylle og 5 holdbare glasshyller. Det betyr at det er rikelig med plass til å oppbevare alt du trenger på badet. Du kan velge mellom flere ulike dekor for å få et høyskap som passer perfekt til ditt bad og din personlige stil.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V55-1052

Pris
9 875 kr

GTIN (EAN) 5713804391483
Farge Brun eik
Høyde 176 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 369,60 dm³
Antall hyller 5
Antall dører 2
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 45,56 kg
Bruttovekt 48,81 kg
Emballasje høyde 180 cm
Emballasjebredde 65 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg