Mido+

Høyskap med 1 dør, venstrehengslet

Utnytt hver centimeter av plassen på badet med Dansani Mido+ høyskap. Med et høyskap får du plass til alle baderomsartiklene dine. Har du plass anbefaler vi absolutt et høyskap til badet ditt. I dette høyskapet finner du 1 trehylle, 4 glasshyller og 3 hyller på døren, noe som gir deg god plass og mulighet til å optimalisere badet. Opplev en ny dimensjon av orden og design på badet med Dansani Mido+ høyskap.

Velg farge
Valgt
Sort struktur

P20-1229

Pris
6 685 kr

GTIN (EAN) 5713804237194
Farge Sort struktur
Høyde 175 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 245 dm³
Antall hyller 5
Antall dører 1
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 32,85 kg
Bruttovekt 33,13 kg
Emballasje høyde 172,80 cm
Emballasjebredde 45 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg