Calidris

Høyskap med 1 dør, venstrehengslet

Baderomsoppbevaring blir enkelt og stilig med Dansani Calidris høyskap. Disse skapene er ikke bare et praktisk element, men også en estetisk fornøyelse som passer perfekt til det moderne baderomsinteriøret. Calidris høyskap har smarte hyller og rom som gjør det mulig å organisere alt fra håndklær og toalettsaker til skjønnhetsprodukter på en oversiktlig måte. Høyskapenes elegante design og rene linjer gir en følelse av orden og harmoni i bademiljøet.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge/eik
Venstre

C64-1266

Pris
17 820 kr

GTIN (EAN) 5713804406293
Farge Valgfri farge/eik
Høyde 120 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 40 cm
Volum 192 dm³
Antall hyller 4
Antall dører 1
Fronttype Glatt
Hengsling Venstre
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Lakkert MDF
Netto vekt 35,93 kg
Bruttovekt 38,14 kg
Emballasje høyde 125 cm
Emballasjebredde 45 cm
Emballasje dybde (lengde) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg