Mido+

Høyskap med 1 dør, høyrehengslet

Skap eleganse og funksjonalitet på badet med dette Dansani Mido+ høyskapet. Høyskapet gir deg masse ekstra oppbevaringsplass på badet, og i dette skapet finner du 1 trehylle og 4 flotte glasshyller. Et høyskap er en god løsning hvis du trenger ekstra oppbevaringsplass på badet, og her får du en løsning som samtidig skaper en følelse av luksus på badet. Med flott dansk design og smarte oppbevaringsmuligheter er dette høyskapet et perfekt tilvalg til ethvert stilrent bad.

Velg farge
Valgt
Grå matt
Høyre

P19-1103

Pris
4 590 kr

GTIN (EAN) 5713804332363
VVS nr. 780938532
Farge Grå matt
Høyde 172,80 cm
Bredde 30 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 181,44 dm³
Antall hyller 5
Antall dører 1
Hengsling Høyre
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 25,65 kg
Bruttovekt 28,12 kg
Emballasje høyde 175 cm
Emballasjebredde 35 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg