Inzo

Høyskap med 1 dør, høyrehengslet

Opplev perfekt oppbevaring på badet med høyskap. Disse elegante skapene har 1 trehylle og 5 glasshyller, noe som gir deg god plass til å organisere tingene dine. Høyskapene passer enkelt inn på badet og gir deg rikelig med oppbevaringsplass. Velg mellom ulike dekor og finn det høyskapet som passer perfekt til ditt interiør. Skap et stilrent og ryddig bad med høyskap.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge
Høyre

M24-1199

Pris
11 460 kr

GTIN (EAN) 5713804404602
Farge Valgfri farge
Høyde 176 cm
Bredde 35 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 215,60 dm³
Antall dører 1
Fronttype Glatt
Hengsling Høyre
Frontmaterial Lakkert rPET folie på MDF
Korpusmateriale Lakkert melaminbelagt sponplate
Netto vekt 29,59 kg
Bruttovekt 32,29 kg
Emballasje høyde 180 cm
Emballasjebredde 40 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg