Match

H - Badekarvegg med svingdør

Si farvel til dusjforhenget med en elegant badekarvegg som gir følelsen av mer luft i rommet. Glassdøren kan svinges foran blandebatteriet, slik at avskjermingen tar så lite plass som mulig. Hvis du har badekar og dusj i ett, kan du bruke den lekre glassdøren som avskjerming i stedet for et klebrig dusjforheng. Glasset er behandlet med EasyCare, som er motstandsdyktig mot kalk og smuss, noe som gjør badekarveggen mye enklere å rengjøre og forlenger levetiden. Støttearm følger med.

Valgt
Satin profil/klart glass

H100-01

Pris
4 420 kr

GTIN (EAN) 5711112516215
VVS nr. 674183571
DB 1960346
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 155 cm
Netto vekt 21 kg
Bruttovekt 23 kg
Intervallbredde 95-97 cm
Overflate Klart glass
Emballasje høyde 165 cm
Emballasjebredde 100 cm
Emballasje dybde (lengde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg