Match

Ekstra høy drypplist for rette dører (2 stk)

Hvis du har kjøpt en rett dusjdør og har et ekstra stort fall i gulvet i dusjen, er denne ekstra høye drypplisten løsningen for deg. Vær oppmerksom på at det følger med en standard drypplist når du kjøper dusjdører fra Dansani, og at denne ekstra høye drypplisten må kjøpes løst ved behov. Den ekstra høye drypplisten er perfekt hvis du har et ekstra stort fall på badegulvet. Drypplisten bidrar til å holde vannet inne når du dusjer og hindrer at vannet renner ut på gulvet. Den er også enkel å montere, den skal bare kappes til riktig lengde som passer til døren du har kjøpt. Den er laget av et slitesterkt materiale som gjør den enkel å rengjøre og sikrer lang levetid.

Velg farge
Valgt
Klar

1600560

Pris
390 kr

GTIN (EAN) 5711112659776
VVS nr. 674189965
DB 1960135
Farge Klar
Høyde 2,80 cm
Bredde 100 cm
Dybde (lengde) 1 cm
Volum 0,28 dm³
Netto vekt 0,18 kg
Bruttovekt 0,18 kg
Emballasje høyde 120 cm
Emballasjebredde 10 cm
Emballasje dybde (lengde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg