Match

Ekstra høy drypplist for nisjedører (2 stk)

Denne ekstra høye drypplisten er til bruk ved nisjedører og må kjøpes separat, den følger ikke med som standard. En ekstra høy drypplist er en smart løsning som gir ekstra beskyttelse mot vann og fuktighet, spesielt hvis du har et ekstra stort fall på badegulvet. Med denne ekstra høye drypplisten kan du være sikker på at vannet holdes inne i dusjen og ikke siver ut på badegulvet. Den er designet for å være høyere enn vår standard drypplist, og høyden sikrer at den effektivt dekker større variasjoner i gulvnivået og gir en jevn og tett forsegling langs døråpningen. Den ekstra høye drypplisten er laget av slitesterkt og vannavvisende materiale og er enkel å vedlikeholde og rengjøre. Den er også diskret, slik at den ikke forstyrrer det estetiske uttrykket til Dansani Match-serien. Den må kappes til, men er enkel å montere for å få en tett dusjløsning.

Velg farge
Valgt
Klar

1600562

Pris
210 kr

GTIN (EAN) 5711112659790
VVS nr. 674189967
DB 1960156
Farge Klar
Høyde 2,80 cm
Bredde 100 cm
Dybde (lengde) 1 cm
Volum 0,28 dm³
Netto vekt 0,12 kg
Bruttovekt 0,12 kg
Emballasje høyde 120 cm
Emballasjebredde 10 cm
Emballasje dybde (lengde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg