Match

Ekstra høy drypplist for buede dører (2 stk)

Denne ekstra høye drypplisten passer til våre buede svingdører. Den følger ikke med som standard og må derfor kjøpes separat. Hvis du har et badegulv med ekstra høyt fall, er den ekstra høye drypplisten riktig løsning for deg. Drypplisten kan kappes til i den lengden som passer til den buede svingdøren, og deretter enkelt monteres på døren. Drypplisten sørger for at vannet holder seg inne i dusjen og ikke renner ut på badegulvet når du dusjer. Den er designet for å være høyere enn vår standard drypplist, og høyden sikrer at den effektivt dekker større variasjoner i gulvnivået og gir en jevn og tett forsegling langs døråpningen. Den er også enkel å rengjøre, siden den er laget av et slitesterkt og vannavvisende materiale. Den er tilgjengelig i klar eller svart matt for å matche den valgte dusjdøren.

Velg farge
Valgt
Klar

1600561

Pris
390 kr

GTIN (EAN) 5711112659783
VVS nr. 674189966
DB 1960144
Farge Klar
Høyde 2,80 cm
Bredde 100 cm
Dybde (lengde) 1 cm
Volum 0,28 dm³
Netto vekt 0,17 kg
Bruttovekt 0,17 kg
Emballasje høyde 120 cm
Emballasjebredde 10 cm
Emballasje dybde (lengde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg