Match

E - Buet svingdør

Dansani buede svingdør kombinerer estetikk og funksjonalitet for å gi deg den perfekte dusjopplevelsen. Dørene er laget av førsteklasses materialer som er behandlet med EasyCare, noe som reduserer kalkavleiringer og gjør rengjøringen betydelig enklere. De buede svingdørene er designet med tanke på brukervennlighet. Dørene svinger jevnt og lydløst på slitesterke hengsler, noe som gjør det enkelt å komme inn og ut av dusjen. Dørene er utformet slik at magnetlisten i dørene lukker tett, og forhindrer vannsøl utenfor dusjområdet slik at resten av badet holdes tørt. I tillegg kan dørene åpnes både utover og innover, noe som frigjør plass på badet når dusjen ikke er i bruk.

Valgt
Satin profil/klart glass

E101-01

Pris
4 420 kr

GTIN (EAN) 5711112522995
VVS nr. 674181071
DB 1960331
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 26,69 kg
Bruttovekt 29,69 kg
Intervallbredde 82-84 cm
Overflate Klart glass
Emballasje høyde 210 cm
Emballasjebredde 91 cm
Emballasje dybde (lengde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg