XXL

Deluxe skyvedør

Dansani XXL Deluxe skyvedør er den perfekte løsningen for å skape et stilig og funksjonelt dusjkabinett på badet. Med sin elegante og moderne design tilfører denne skyvedøren et snev av luksus til den daglige dusjen. Skyvemekanismen gjør det enkelt å åpne og lukke døren, samtidig som den sparer plass på badet. Dette gjør Dansani XXL Deluxe skyvedør ideell for mindre bad der hver kvadratmeter teller. Skyvedøren er lydløs og kan klikkes ut i bunnen for enkel rengjøring. Den er laget av materialer som gjør at skyvedøren holder i mange år.

Valgt
Satin profil/klart glass

SDL1400-0001

Pris
11 050 kr

GTIN (EAN) 5713804212429
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 51,28 kg
Bruttovekt 55,28 kg
Intervallbredde 136, 5-139 cm
Overflate Klart glass
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg