• Forside / 
  • XXL / 
  • Deluxe skyvedør med 2 fastvegger
XXL

Deluxe skyvedør med 2 fastvegger

Dansani XXL Deluxe skyvedør med 2 fastevegger er den ultimate løsningen for dusjområdet ditt. Denne imponerende skyvedøren gir ikke bare en romslig og luksuriøs følelse, men tilfører også badet et snev av eleganse. Skyvedøren er også enkel å rengjøre, siden døren enkelt kan klikkes ut i bunn. Dansani XXL Deluxe skyvedør er designet for å imponere med sin generøse størrelse og sine kvalitetsmaterialer. Du får ikke bare et praktisk og funksjonelt dusjområde, men også en visuell nytelse. Oppgrader badet ditt med Dansani XXL Deluxe skyvedør med 2 fastevegger. Opplev luksus, funksjonalitet og eksepsjonell design i dusjen. Det er på tide å skape et rom der stil og komfort møtes i perfekt harmoni.

Valgt
Satin profil/klart glass

SDL1402-1000

Pris
21 865 kr

GTIN (EAN) 5713804212481
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 125,46 kg
Bruttovekt 133,46 kg
Intervallbredde 136, 5-139 cm
Intervalldybde 96, 5-99 cm
Overflate Klart glass
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg