• Forside / 
  • XXL / 
  • Deluxe skyvedør med 1 fastvegg
XXL

Deluxe skyvedør med 1 fastvegg

Dansani XXL Deluxe skyvedør med 1 fastvegg er den ideelle løsningen for å skape et lekkert dusjområde på badet. Med sin elegante og moderne design tilfører denne skyvedøren et luksuriøst preg til enhver innredning. Fastveggen gir stabilitet og fungerer som et solid fundament for skyvedøren. Sammen skaper de et vakkert og slitesterkt dusjområde som holder seg pent og funksjonelt i mange år fremover. Dansani XXL Deluxe skyvedør med 1 fastvegg er enkel å montere og designet for å imponere. Skyvedøren vil være et pålitelig og lekkert valg på badet ditt. Her får du enkel tilgang til dusjområdet samtidig som du skaper en åpen og romslig følelse i rommet.

Valgt
Satin profil/klart glass

SDL1201-0900

Pris
14 185 kr

GTIN (EAN) 5713804212375
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 75,55 kg
Bruttovekt 81,55 kg
Intervallbredde 116, 5-119 cm
Intervalldybde 86, 5-89 cm
Overflate Klart glass
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg