Match

D - Fastvegg

Dansani fastvegg er designet med fokus på å skape et romslig og stilrent dusjområde som kan tilpasses din personlige stil og baderomsinnredning. Våre fastvegger kan kombineres med andre dusjvegger eller dusjdører, noe som gir deg muligheten til å skape en løsning som passer perfekt inn på badet ditt. Kanskje har du god plass og kan lage et dusjkabinett? Eller kanskje du vil kombinere fastveggen med en svingdør for en stabil og sikker løsning? Uansett hva du velger, kan du finne den løsningen som passer deg best. Glasset i fastveggen er behandlet med EasyCare, et spesialbelegg som avviser vann og såperester og som gjør rengjøringen mye enklere. Glasset er også herdet, den sterke konstruksjonen og det solide materialet sørger for at veggene er stabile og pålitelige.

Velg farge
Valgt
Satin profil/frostet glass

D91-02

Pris
4 420 kr

GTIN (EAN) 5711112522919
VVS nr. 674187251
DB 1960329
Farge Satin profil/frostet glass
Høyde 197,50 cm
Netto vekt 26,29 kg
Bruttovekt 30,09 kg
Intervallbredde 87-89 cm
Overflate Isglass
Emballasje høyde 210 cm
Emballasjebredde 91,50 cm
Emballasje dybde (lengde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg