XXL

Classic skyvedør

Dansani XXL Classic skyvedør er en perfekt løsning for din dusjnisje. Med sitt klassiske design og robuste kvalitet tilfører denne skyvedøren både estetikk og funksjonalitet til badet ditt. Denne skyvedøren er spesialdesignet for å passe dusjnisjer og utnytte plassen best mulig. Kvaliteten er på topp med Dansani XXL Classic skyvedør. Den er laget av slitesterke materialer som sikrer langvarig bruk og minimalt vedlikehold. Døren kan enkelt klikkes ut i bunn, slik at den enkelt kan rengjøres. Du kan være trygg på at denne skyvedøren både vil se bra ut og være holdbar i mange år fremover. En spesiell egenskap ved Dansani XXL Classic skyvedør er at hjulene som døren går på, ikke er synlige fra utsiden av døren. Dette gir en ren og strømlinjeformet estetikk og skaper et elegant utseende uten synlige mekanismer.

Valgt
Satin profil/klart glass

SCL1600-0001

Pris
11 050 kr

GTIN (EAN) 5713804212283
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 61,55 kg
Bruttovekt 65,55 kg
Intervallbredde 156, 5-159 cm
Overflate Klart glass
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg