• Forside / 
  • XXL / 
  • Classic skyvedør med 2 fastvegger
XXL

Classic skyvedør med 2 fastvegger

Dansani XXL Classic skyvedør med 2 fastvegger gjør det mulig å skape et romslig og stilrent dusjkabinett på badet. Med sin klassiske design og slitesterke konstruksjon er denne skyvedøren en perfekt kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. De 2 fastveggene leveres med 2 støttearmer, slik at du får en solid og pålitelig dusjvegg som tåler daglig bruk og holder lenge. Skyvemekanismen gjør det enkelt å åpne og lukke skyvedøren, noe som sparer plass på badet og gir enkel tilgang til dusjområdet. Denne funksjonen er ideell for både små og store bad, og sikrer en praktisk brukeropplevelse. Du kan enkelt klikke ut skyvedøren i bunn for enklere rengjøring. Med Dansani XXL Classic skyvedør kan du skape et dusjområde som er både stilig og praktisk. En komfortabel oase for avslapning og velvære i ditt eget hjem.

Valgt
Satin profil/klart glass

SCL1602-1000

Pris
21 865 kr

GTIN (EAN) 5713804212344
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 135,73 kg
Bruttovekt 143,73 kg
Intervallbredde 156, 5-159 cm
Intervalldybde 96, 5-99 cm
Overflate Klart glass
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg