• Forside / 
  • XXL / 
  • Classic skyvedør med 1 fastvegg
XXL

Classic skyvedør med 1 fastvegg

Dansani XXL Classic skyvedør med 1 fastvegg er den ideelle løsningen for å utnytte et hjørne på badet og skape et funksjonelt dusjkabinett. Med sin klassiske design og smarte plassutnyttelse byr denne skyvedøren på både stil og funksjonalitet. Fastveggen gir stabilitet og danner en solid base for skyvedøren. Ved å bruke hjørneplassen på badet utnytter du plassen maksimalt, og skaper en åpen og luftig følelse. Skyvemekanismen gjør det enkelt både å åpne og lukke skyvedøren, noe som gjør dusjkabinettet praktisk og brukervennlig. Denne funksjonen er perfekt for mindre bad der hver kvadratmeter teller. Dansani XXL Classic skyvedør med 1 fastvegg er laget av slitesterke materialer og er designet for å tåle hverdagsbruk. Den er enkel å installere og vedlikeholde, noe som gjør den til et praktisk valg.

Valgt
Satin profil/klart glass

SCL1401-1000

Pris
13 915 kr

GTIN (EAN) 5713804212245
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 89,81 kg
Bruttovekt 95,81 kg
Intervallbredde 136, 5-139 cm
Intervalldybde 96, 5-99 cm
Overflate Klart glass
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg