Match

C - Fastvegg med svingdør

Dansani svingdør med sidepanel gir en stabil og elegant avskjerming rundt dusjen, minimerer vannsøl og skaper en følelse av privatliv. Du kan møblere nært dusjhjørnet, noe som er praktisk hvis du har begrenset plass. Den innebygde svingdøren kan skyves inn uten å treffe blandebatteriet når du ikke bruker dusjen, noe som gir deg mer plass på badet. Glasset er laget av herdet sikkerhetsglass og behandlet med EasyCare, som sikrer lang holdbarhet og sikkerhet. Med Dansanis svingdør med sidepanel får du både en elegant og funksjonell løsning til badet ditt.

Valgt
Satin profil/klart glass

C101-01

Pris
4 420 kr

GTIN (EAN) 5711112522841
VVS nr. 674183071
DB 1960258
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 26,49 kg
Bruttovekt 30,69 kg
Intervallbredde 97-99 cm
Overflate Klart glass
Emballasje høyde 210 cm
Emballasjebredde 101 cm
Emballasje dybde (lengde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg