You

Benkeplate, Silestone®

Silestone benkeplater til badet representerer en blanding av skjønnhet og kvalitet. Med sin bemerkelsesverdige kvalitet og sitt luksuriøse uttrykk er benkeplater i Silestone det ideelle valget for å løfte baderomsdesignet til nye høyder. Disse benkeplatene er laget av kvarts, som gjennomgår en avansert teknologisk prosess for å skape en overflate som er sterk, flekkbestandig og lett å vedlikeholde. I tillegg til de praktiske aspektene tilbyr Silestone benkeplater i en rekke dekor og mønstre som passer til enhver stil og estetikk. Enten du velger en klassisk hvit eller en dristig fargetone, vil benkeplater fra Silestone tilføre badet ditt eleganse og raffinement.

Velg farge
Valgt
Eternal Statuario

B22-12

Pris
7 210 kr

GTIN (EAN) 5713804410108
DB 2337606
Farge Eternal Statuario
Høyde 1,20 cm
Bredde 80,90 cm
Dybde (lengde) 48,50 cm
Volum 4,71 dm³
Materiale Silestone®
Netto vekt 10 kg
Bruttovekt 13 kg
Breddetoleranse -1/+1 mm
Overflate Silestone®
Emballasje høyde 5 cm
Emballasjebredde 85 cm
Emballasje dybde (lengde) 50 cm
Serie You

Legg til tilvalg
Disse produktene er formontert og må bestilles sammen med møblene.

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg