Inzo

Benkeplate, laminat

Laminatbenkeplater tilfører både funksjon og stil på badet. Med et design som passer perfekt til Dansani Inzos moderne estetikk, er benkeplater i laminat en slitesterk og praktisk overflate på badet. Laminat er kjent for å være motstandsdyktig mot slitasje, flekker og fuktighet, noe som gjør den ideell for badet. Laminatbenkeplate fås i en rekke dekor og teksturer som passer til din personlige smak og innredning.

Velg farge
Valgt
Nordisk eik

B03-25

Pris
2 210 kr

GTIN (EAN) 5713804403971
DB 2322684
Farge Nordisk eik
Høyde 2,50 cm
Bredde 100,20 cm
Dybde (lengde) 45,30 cm
Volum 11,35 dm³
Materiale Laminatbelagt sponplate
Netto vekt 11,21 kg
Bruttovekt 11,94 kg
Overflate Laminatgulv
Emballasje høyde 5 cm
Emballasjebredde 105 cm
Emballasje dybde (lengde) 50 cm
Serie Inzo
Legg til tilvalg
Disse produktene er formontert og må bestilles sammen med møblene.

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg